Online társkereső a PUSZI.NET -en


Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amelyre azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha, semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább.

Közönségadatokat csakis feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra oldalunkon, s nem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.

Cégünk az általa őrzött magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kézbe kerüljenek.

Az Társkereső klubhoz tartozó oldalak látogatóiról csak automatikusan generálódó információkat gyűjtünk (látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram) ám ezeket az adatokat kizárólag a technikai kompatibilitás és a statisztikai információk nyomon követése céljából dolgozzuk fel, majd megsemmisítjük.

A szolgáltatások szolgáltatásaink igénybevételéhez a felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy róluk valós adatokat nyerjünk. Segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább.

Az általunk rögzített adatokhoz az oldalüzemeltetést végző vállalkozás tagjai férnek csak hozzá.

A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmazhat. Azonban semmilyen felelősséget nem vállalunk más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.